Update (24-3-2020) betreft Coronavirus en Fysio Balance

Na aanleiding van de persconferentie van de regering van 23-3-2020 zijn wij genoodzaakt op 24-3-2020 de praktijk te sluiten tot 6 april.

Wij hebben de situatie van dag tot dag bekeken en moeten op advies vanuit de regering en het KNGF alleen behandelingen via videobellen of in het geval van acute fysiotherapeutische zorg, die niet kan worden uitgesteld en waarvoor een face to face behandeling nodig is, daarover in overleg te gaan met de verwijzer van de patiënt.

Gezien we voornamelijk face to face contacten hebben zijn we genoodzaakt om de praktijk te sluiten. Vindt uw huisarts/specialist dat de behandelingen door moeten gaan kunt u contact opnemen om eventueel een behandeling in te plannen. Wij zullen dan met beschermingsmateriaal gaan werken. 

 

Bij Fysio Balance is er mogelijkheid tot videobellen. 

Heeft u klachten en wilt u een intake gesprek of advies/behandeling via videobellen, dan kunnen we dat inplannen. Kosten zijn zoals een normale zitting en worden vergoed bij uw zorgverzekeraar als een behandeling. 

Neem contact op met de praktijk of dit voor uw situatie wenselijk is. 

Wilt u alvast een afspraak inplannen na 6 april. Neem contact op met de praktijk. Dit is natuurlijk onder voorbehoud van de ontwikkelingen. 

Wij hopen dat iedereen klachtenvrij en zonder verdere klachten deze moeilijke periode doorkomt. 

Met vriendelijke groet,

Het team van Fysio Balance

Bron:

KNGF

RIVM

Kermis Numansdorp

Kermis Numansdorp Vanaf woensdag 3 november t/m zaterdag 6 november is er een Kermis voor…

Bekijk