Update (2-4-2020) betreft coronavirus en Fysio Balance

Na aanleiding van de persconferentie van de regering van 31-3-2020 zijn wij genoodzaakt de praktijk met een verlenging te sluiten tot 28 april voor face to face behandelingen.

Op advies vanuit de regering, RIVM en het KNGF kunnen alleen behandelingen via videobellen of in het geval van acute fysiotherapeutische zorg, die niet kan worden uitgesteld en waarvoor een face to face behandeling nodig is, daarover in overleg te gaan met de verwijzer van de patiënt.

Vindt uw huisarts/specialist dat de behandelingen door moeten gaan kunt u contact opnemen om een behandeling in te plannen. Graag doen we dit eerst via de mogelijkheid via videobellen om een eerste screening te maken.

Videobellen

Heeft u klachten en wilt u een intake gesprek of advies/behandeling via videobellen, dan kunnen we dat inplannen. Kosten zijn zoals een normale zitting en worden vergoed bij uw zorgverzekeraar als een behandeling. 

Neem contact op met de praktijk of dit voor uw situatie wenselijk is.

 

Cliënten die een afspraak hebben gepland na 6 april worden minimaal 2 dagen voor de geplande afspraak persoonlijk gebeld door uw fysiotherapeut.

 

De oplossing voor deze unieke situatie ligt in samenwerking. Wij blijven voor u klaar staan en hopen ook op uw positieve medewerking.

 

Tevens hopen wij dat iedereen klachtenvrij en zonder verdere klachten deze moeilijke periode doorkomt.

 

We missen jullie wel!!!

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Fysio Balance

Kermis Numansdorp

Kermis Numansdorp Vanaf woensdag 3 november t/m zaterdag 6 november is er een Kermis voor…

Bekijk